Septum. Cel mai cool accesoriu al momentului.

Echipa COOLS iubeste septumurile!

In urma cu doua saptamani am inceput sa postam pe conturile de socializare produsele noastre, avand in gand ca pana o sa se obisnuiasca lumea cu ele sa dezvoltam site-ul si sa avem timp sa ii dam drumul. N-am apucat! Si asta e un lucru care ne bucura pentru ca practic n-am avut timp sa ne concentram pe altceva decat pe a raspunde mesajelor voastre, a pregati coletele si a le trimite in tara.

Septum – un accesoriu controversat?

Desi un accesoriu controversat, septumul a cucerit zeci de romani in doar doua saptamani de la debut. Pagina noastra de Facebook pur si simplu a explodat, contrar parerilor pe care evident ca si noi le-am auzit: „Hai, ma! Ce e asta? Cine credeti voi ca o sa poarte asa ceva?”, asta auzeam inainte de a incepe. Ei bine, toate regulile si parerile preconcepute s-au daramat. Echipa COOLS va multumeste pentru asta si va anunta ca in perioada urmatoare pregateste o multime de surprize. Prima va debuta saptamana viitoare si este doar un raspuns la numarul mare de mesaje pe care le-am primit de la voi.

Pentru ca noi am crezut in visul nostru, va invitam sa faceti la fel. Visati cu ochii deschisi, credeti in voi, iar visul va deveni realitate! Povestea noastra merge mai departe…

#thecoolestadmin

6 replies on “We love septum!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *