FAQs

Cum comand?

E super simplu sa comanzi de pe COOLS.RO. Iti selectezi produsele care-ti plac, le adaugi in COS, fiind cu ochii in patru la masuri, iar dupa ce ti-ai pus tot in COS-ul de cumparaturi, FINALIZEZI COMANDA. Nu uita sa treci cu mare atentie toate informatiile legate de tine (nume, prenume, adresa exacta, numar de telefon, etc.) pentu ca noi sa putem sa-ti trimitem produsele acasa, prin curier, in cel mai scurt timp.

Cum platesc?

Poti alege sa platesti produsele prin ramburs, atunci cand curierul va ajunge la tine. Daca locuiesti in afara Romaniei, va trebui sa platesti comanda in contul bancar al COOLS.RO, dar pentru asta ar fi mai bine sa ne dai un mesaj pe pagina noastra de Facebook (fb.com/coolsromania), acolo un operator te va ajuta sa faci toata operatiunea.

Ce fac daca nu mi se potrivesc produsele?

Daca nu iti vine masura aleasa, daca nu-ti place culoarea sau, nu stiu, ai o stare aiurea in ziua respectiva, si pur si simplu nu-ti mai doresti produsele COOLS.RO, trebuie doar sa ne anunti folosind FORMULARUL DE RETUR, sa ne trimiti produsele, iar noi iti dam banii inapoi. ATENTIE! Pentru a accepta returul este obligatoriu ca produsele sa nu fie deteriorate, purtate, sa nu prezinte urme de lovire, mirosuri, pete, etc. 

Cum se face livrarea? In cat timp? Cat costa?

Toate produsele COOLS.RO se livreaza exclusiv prin URGENT CARGUS, in termen de 48-72 ore de la momentul confirmarii comenzii. Coletul ajunge direct la tine la usa, printr-un curier amabil, iar atunci o sa trebuiasca sa si platesti (valoarea comenzii+taxele de curierat). Costul de livrare este 20 de lei* pentru toate orasele din Romania. Daca locuiesti intr-o localitate din mediul rural, te invitam sa studiezi lista cu zonele unde Urgent Cargus poate ajunge, dar si daca exista costuri suplimentare.

In cat timp ajunge comanda?

Noi ne straduim sa o procesam cat mai repede posibil. In medie, avem nevoie de 48-72 ore pentru a-ti trimite produsele. Avem zile cand suntem mai harnici si reusim sa micsoram termenul la 24 de ore. 🙂

Cum pot returna produse?

Folosesti formularul de RETUR de pe site, completezi toate informatiile necesare, inclusiv datele tale personale, numarul comenzii si un numar de telefon. Dupa aceasta operatiune, un operator COOLS.RO te va contacta si iti va oferi toate informatiile necesare pentru a putea trimite produsele inapoi. Atentie! Asigura-te ca produsele sunt nepurtate, nedeteriorate, nu au urme de loviri, mirosuri, pete, etc. COOLS.RO nu suporta costurile de livrare, va trebui sa le suporti tu. COOLS.RO accepta returul produselor doar prin curierat rapid.

In cat timp imi primesc banii inapoi pentru produsele returnate?

In termen de 14 zile banii iti vor fi returnati intr-un cont pe care-l treci in formularul de retur.